Showing posts with label 2V0-41.19 Dumps. Show all posts
Showing posts with label 2V0-41.19 Dumps. Show all posts

Sunday, July 12, 2020

VMware 2V0-41.19 Dumps MasterPiece PDF | Exam Questions | Valid Study Material


"Sample Questions"
Question # 1
You have been asked to monitor traffic flows on your Amazon EC2 instance. You will be performing deep packet inspection, looking for atypical patterns.Which tool will enable you to look at this data?

A. Wireshark
B. VPC Flow Logs
C. AWS CLI
D. CloudWatch Logs
Answer: B

Question # 2
You are building an application that provides real-time audio and video services to customers on the Internet. The application requires high throughput. To ensure proper audio and video transmission, minimal latency is required. Which of the following will improve transmission quality?
A. Enable enhanced networking
B. Select G2 instance types
C. Enable jumbo frames
D. Use multiple elastic network interfaces
Answer: A

Question # 3
You have multiple Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) instances running a web server in a VPC configured with security groups and NACL. You need to ensure layer 7 protocol level logging of all network traffic (ACCEPT/REJECT) on the instances. What should be enabled to complete this task?
A. CloudWatch Logs at the VPC level
B. Packet sniffing at the instance level
C. VPC flow logs at the subnet level
D. Packet sniffing at the VPC level
Answer: A

Question # 4
You are configuring a virtual interface for access to your VPC on a newly provisioned 1-Gbps AWS Direct Connect connection. Which two configuration values do you need to provide? (Select two.)
A. Public AS number
B. VLAN ID
C. IP prefixes to advertise
D. Direct Connect location
E. Virtual private gateway
Answer: B,E

Question # 5
You are building an application in AWS that requires Amazon Elastic MapReduce (Amazon EMR). The application needs to resolve hostnames in your internal, on-premises Active Directory domain. You update your DHCP Options Set in the VPC to point to a pair of Active Directory integrated DNS servers running in your VPC.Which action is required to support a successful Amazon EMR cluster launch?
A. Add a conditional forwarder to the Amazon-provided DNS server.
B. Enable seamless domain join for the Amazon EMR cluster.
C. Launch an AD connector for the internal domain.
D. Configure an Amazon Route 53 private zone for the EMR cluster.
Answer: B

"For More Information"

"Visit Now"


Updated VMware 2V0-41.19 Dumps |Verified Study Material 2020 | RealExamDumps.com


Sample Questions:-
Question : 1
What are two valid options when configuring the scope of a distributed firewall rule?(Choose two.)

A.Group
B.Tier-1 Gateway
C.Segment Port
D.Segment
E.DFW
Answer: A,E

Question : 2
An NSX administrator is applying QoS to guarantee bandwidth for critical production workloads.
Which three actions must be taken? (Choose three.)
A.Edit the exported JSON file.
B.Export transport node NIOC profile.
C.Create a QoS segment profile.
D.Specify QoS parameters.
E.Change Segment QoS profile.
F.Upload the JSON file and apply configuration.
Answer: B,C,D

Question : 3
An NSX administrator is planning to deploy a multi-tier routing topology in their NSX-T Data Center environment to provide north-south connectivity for the VMs.Which routing component must be deployed?
A.Tier-0 Gateway
B.Edge Node
C.Tier-1 Gateway
D.Edge Cluster
Answer: C

Question : 4
An NSX administrator is troubleshooting a connectivity issue with virtual machines running on an ESXi transport node.Which feature in the NSX Manager Simplified UI shows the mapping between the virtual NIC and the host's physical adapter?
A.N-VDS Visualization
B.Activity Monitoring
C.IPFIX
D.Port Mirroring
Answer: A

Question : 5
Which two statements describe the characteristics of the Services Router (SR) component of a Tier-0 Gateway? (Choose two.)
A.Edge cluster is mandatory for SR to be created.
B.SR can exist on both hypervisor transport nodes and Edge transport nodes.
C.SR is automatically created when stateful services are enabled.
D.Edge transport nodes are required for SR to be created.
E.SR can be created from the NSX Advanced Networking & Security tab in the UI.
Answer: C,D

For More Information:-

Visit Now:-




Tuesday, March 17, 2020

Updated VMware 2V0-41.19 Dumps - Tips to Pass 2V0-41.19 Exam

Sample Questions"

Question: 1

Which two commands are used to query the arp-table of a logical switch? (Choose two.)

A. get logical-switch <logical-switch-uuid> arp-table
B. get logical-switch <vni> arp-table
C. get logical-switch arp-table <vni>
D. E. get logical-switch arp-table

Answer: A,B



Question: 2

When a stateful service is enabled for the first time on a Tier-0 Gateway, what happens on the NSX Edge node?

A. SR and DR doesn't need to be connected to provide any stateful services.
B. SR is instantiated and automatically connected with DR.
C. SR and DR is instantiated but requires manual connection.
D. DR is instantiated and automatically connected with SR.

Answer: B 



Question: 3

A security administrator needs to configure a firewall rule based on the domain name of a specific application.
Which field in a distributed firewall rule does the administrator configure?

A. Policy
B. Profile
C. Service
D. Source

Answer: B



Question: 4

What are two supported VPN configuration types in a NSX-Y Data Center? (Choose two.)

A. OpenVPN
B. MPLS
C. L3VPN
D. L2VPN
E. SSLVPN+

Answer: C,E




Question: 5

A customer is planning deployment of a third-party OpenStack application.
Which is used to grant permissions to the application on NSX Manager?

A. Guest Identity
B. Cloud Identity
C. Principal Identity
D. API Identity

Answer: D

For More Info"

Visit Now"

https://www.realexamdumps.com/vmware/2v0-41-19-practice-test.html